Contact

Contactpersoon :

Pascal van Schaik
Pascal van Schaik 📱💻

(+31) 06 – 480 97 637

 info@2-Be-Re-Build.nl

Pascal van Schaik


K.v.K. inschrijvingsnummer :

62381024


Privacyverklaring :

(onder constructie) 

Persoonsgegevens die worden verwerkt :

2-Be-Re-Build kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van 2-Be-Re-Build, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan 2-Be-Re-Build verstrekt.

2-Be-Re-Build kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam, – Uw adresgegevens, – Uw telefoonnummer, – Uw e-mailadres, – Uw IP-adres

Waarom 2-Be-Re-Build gegevens nodig heeft :

2-Be-Re-Build verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan 2-Be-Re-Build uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang 2-Be-Re-Build gegevens bewaart :

2-Be-Re-Build bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen :
2-Be-Re-Build verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek :  Op de website van 2-Be-Re-Build worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. 2-Be-Re-Build gebruikt deze informatie om de werking van de website
te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics  :
2-Be-Re-Build maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van 2-Be-Re-Build bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan 2-Be-Re-Build te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. 2-Be-Re-Build heeft hier geen invloed op.
2-Be-Re-Build heeft Google geen toestemming gegeven om via 2-Be-Re-Build verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen :
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@2-Be-Re-Build.nl , 2-Be-Re-Build zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen :
2-Be-Re-Build neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van 2-Be-Re-Build maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door 2-Be-Re-Build verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met 2-Be-Re-Build op via info@2-Be-Re-Build.nl

https://www.2-Be-Re-Build.nl is een website van 2-Be-Re-Build.

Op deze Contact-Pagina staan de gegevens.

2-Be-Re-Build

Onderhoud | Renovatie | Verbouw

Scroll Up